Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met kikkererwten recept
Pasta met kikkererwten recept

Pasta met kikkererwten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knoflook 30 sec. in helft van olie fruiten. Tomatenpuree erdoor roeren en op laag vuur al roerend 1 min. meebakken. Paprika toevoegen en 1 min. roerbakken. Tomatenblokjes, honing, 100 mililiter water en kruiden erdoor roeren en geheel in 10 min. zachtjes gaarstoven, op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Kikkererwten met vocht in steelpannetje verwarmen, afgieten en door uitgelekte spaghetti roeren. Rest van olie door pasta scheppen, op smaak brengen met zout en peper. Paprikasaus over vier borden verdelen en pasta met kikkererwten erop leggen. Kaas erover strooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met kikkererwten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven