Allergie informatie: Pasta met kip en citroen
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kipfilet
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 180 gram groene olijven gevuld met paprika
- 0,5 gekonfijte citroen
- 0,5 kopje verse koriander
- 400 gram pasta (bv. fettuccine)
- 1,25 deciliter citroensap
- 3 deciliter gevogeltebouillon
- 50 gram boter of margarine
- 2 eetlepel olie
- 1 eetlepel komijnpoeder
- 1 eetlepel korianderpoeder
- snufje cayennepeper
- peper
- zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met kip en citroen
- Allergieen informatie