Allergie informatie: Pasta met pesto en rucola
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak tuinerwten extra fijn (450 gram diepvries)
- 300 gram fusilli (pasta, zak 500 gram)
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 uien, gesnipperd
- 1 schaal gerookte kipreepjes (200 gram)
- 1 zakje pesto mild pasta saus (150 gram)
- 1 zak rucola (75 gram)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met pesto en rucola
- Allergieen informatie