Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pasta met pittige worst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta beetgaar. Snijd ondertussen de chorizo in kleine plakjes en bak ze kort op in een koekenpan. Voeg de knoflook toe en bak kort mee. Voeg de basalmicoazijn toe (hoeveelheid aanpassen naar smaak) en de gezeefde tomaten. Verwarm tot bijna koken en laat nog even pruttelen. De mascarpone kan naar smaak toegevoegd worden aan de pasta op het bord. Of los erbij of er doorheen roeren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met pittige worst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven