Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met salami recept
Pasta met salami recept

Pasta met salami


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten laten uitlekken, olie opvangen en tomaten droogdeppen. Tomaten en plakken salami in stukjes snijden. In braadpan of hapjespan 1 eetlepel olie (uit potje) verhitten en tomaten en salami ca. 3 min. bakken. Sla mengen met dressing. Pasta afgieten en samen met pastasaus door salamimengsel scheppen. Geheel goed mengen en door en door verwarmen. Serveren met salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met salami recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven