Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met spekjes en spinazie recept
Pasta met spekjes en spinazie recept

Pasta met spekjes en spinazie


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Bak de spekjes uit in wat olijfolie. Verkuimel de danish blue en doe die erbij. Zodra de kaas begint te smelten, doe je de zure room erbij. Kook ondertussen de pasta. Doe de spinazie in een pan en blancheer deze ongeveer 3 minuten. Zodra de spinazie begint de slinken, haal je de pan van het vuur. Leg de pasta op de borden en schep daar de spinazie en wat van de saus op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met spekjes en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven