Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met spinazie recept
Pasta met spinazie recept

Pasta met spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spaghetti koken zoals op verpakking staat. Spekjes bakken in olijfolie. Knoflook uitpersen en mee bakken. Spinazie toevoegen. Als nodig een beetje water toevoegen. Goed door warmen, maar net niet laten koken. Kaas toevoegen en er helemaal door laten smelten. De laatste 5 minuten de kerstomaatjes toevoegen. Als je het nodig vindt, kan je op je bord nog kaas toevoegen. smullen maar!!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven