Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met vis recept
Pasta met vis recept

Pasta met vis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak in een pannetje de bouillon (met een bouillon-blokje of fond) en voeg de wijn toe. Laat het zachtjes wat inkoken. Wok de zalm- en tilapiareepjes in ongeveer 5 6 minute gaar. Na ongeveer 3 minuten de garnalen toevoegen. Kook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven. Voeg de allesbinder toe aan de bouillon en laat het nog even koken zodat de saus bindt. Voeg alles samen.

Serveersuggesties

Dit is een koemelkvrij recept.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven