Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met zalmgarnalen saus recept
Pasta met zalmgarnalen saus recept

Pasta met zalmgarnalen saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter zacht zonder bruin te worden. Roer er de gezeefde bloem doorheen en laar dit 2 minuten sudderen. Roer met een garde daarna voorzichtig de melk er doorheen tot er een gebonden saus ontstaat. Breng deze onder voortdurend roeren op een zacht vuur aan de kook. Als de basis roux kookt, roer er dan de crème fraiche, garnalen en de snippers gerookte zalm doorheen. Breng de saus op smaak met peper en zeezout en als allerlaatste roer er de verse dille door. In de tussentijd de pasta koken volgens de aanwijzingen van de verpakking in ruim water met zout en 2 bouillonblokjes. Serveer de saus en pasta apart.

Serveersuggesties

Lekker met plakje ciabatta en knoflookboter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met zalmgarnalen saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven