Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met zalmreepjes recept
Pasta met zalmreepjes recept

Pasta met zalmreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontvelde en klein gesneden tomaten en lente-uitjes in de olijfolie gaar laten pruttelen. Doe daarna bouillonblokje erbij vervolgens de bloem erbij en maak hiervan een roux. Doe daarna een beetje bouillon erbij. Roeren op laag vuur of anders van het vuur af tot er een homogene massa ontstaat. Dit herhalen tot de saus op gewenste dikte is. De zalmsnippers erbij doen en ca. 8 minuten zachtjes in de saus gaar laten worden. Vers gemalen (witte) peper toevoegen. Van het vuur af de saus van de kook laten komen, de crème fraîche erdoor roeren (als de crème fraîche aan de kokende saus wordt toegevoegd, kan het gaan schiften). Hierna de saus nog even goed doorverwarmen, maar niet meer laten koken. Voor het serveren een paar druppels citroensap (niet mee laten koken) en de dille erdoor roeren. In de tussentijd is uiteraard de tagliatelle (of andere pasta) gekookt. Serveer met de geraspte kaas en een fris groene salade. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met zalmreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven