Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met zuurkool recept
Pasta met zuurkool recept

Pasta met zuurkool


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Ui snipperen en in een koekenpan glazig bakken. Kort de hamblokjes meebakken. Uitgelekte zuurkool toevoegen en meebakken. Voeg de kwart liter groentebouillon toe en laat ongeveer 20 minuten op een laag pitje sudderen.

In de tussentijd de pasta koken volgens de gebruiksaanwijzing.
Tijdens het smoren de zuurkool af en toe doorroeren. Voeg nu de beker zure room of crème fraîche toe en breng op smaak met zout en peper. Als laatste voeg je de pasta bij het zuurkoolmengsel, goed roeren en heet opdienen.

Serveersuggesties

Lekker met geraspte oude kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met zuurkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven