Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta op Chinese wijze recept
Pasta op Chinese wijze recept

Pasta op Chinese wijze


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta volgens voorschrift, giet ze af en laat ze uitlekken. Vermeng ze met de sesamolie als ze afgekoeld is. Fruit de olie in de wok tot ze begint te kleuren. Doe er de kool en de paksoi bij en roerbak 3 minuten. Voeg nuoc mam, peper, sojasaus en citroensap toe en roerbak 1 minuut. Schep de pasta in de wok en warm goed door. Werk de bieslook en het korianderblad erdoor en serveer meteen. Geef geraspte parmezaanse kaas als smaakmaker er apart bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta op chinese wijze recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven