Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta-ovenschotel alla carbonara recept
Pasta-ovenschotel alla carbonara recept

Pasta-ovenschotel alla carbonara


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta beetgaar volgens aanwijzing op de verpakking. Was de broccoli en verdeel hem in roosjes. Gaar hem ca. 5 minuten mee. Laat beide uitlekken. Was de tijm, pluk de blaadjes van de takjes. Kluts de eieren en de slagroom en de melk. Breng op smaak met zout, peper en tijm. Pel en snipper de knoflook. Snijd het spek klein en bak het zonder olie in een grote pan knapperig. Fruit de knoflook mee, Voeg de pasta en de broccoli toe en roer ze er door heen. Doe het geheel in een ingevette ovenschaal. Giet de geklutste eieren eroverheen. Rasp de kaas en strooi het over het gerecht. Verdeel 1 eetlepel boter er in vlokjes overheen. Bak de schotel 30-3 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Dek hem eventueel tegen het einde af met aluminiumfolie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta-ovenschotel alla carbonara recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven