Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta pesto met broccoli en ham recept
Pasta pesto met broccoli en ham recept

Pasta pesto met broccoli en ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Penne bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Stelen schillen en in stukjes snijden. Broccoli met stelen in ca. 5 minuten beetgaar koken en met koud water afspoelen. Ui pellen en snipperen. In pan ui in olie fruiten. Ham en broccoli toevoegen en 2 minuten meebakken. Kruidenpasta en creme fraiche toevoegen en even doorwarmen. Penne met saus en kaas serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta pesto met broccoli en ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven