Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta ruccula recept
Pasta ruccula recept

Pasta ruccula


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de rode ui (grof), de knoflook (in plakjes) de kip en de chorizo worst en de mozerella. Kook de pasta in ongeveer 15 minuten gaar. Bak de kip even samen met de ui en de knoflook in een beetje olie. Bak vervolgens heel even de zongedroogde tomaatjes en de chorizo mee (heel kort). Was de ruccola. Voeg na het afgieten van de pasta de ruccola toe en de pan met kip etc. Voeg de rode pesto toe samen met de mozarella en de olijven. Een snelle en makkelijke maaltijdsalade!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta ruccula recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven