Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasaus vegetarisch recept
Pastasaus vegetarisch recept

Pastasaus vegetarisch


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een flinke koekenpan op een halfhoog vuur met een scheut olijfolie.
Snij 3 middelgrote uien in kleine stukjes.
Snij 3 flinke teentjes knoflook fijn.
Doe beide in de pan en zet het vuur op drie kwart.
Snij de rijpe tomaten in blokjes.
Schud de pan regelmatig om.
Na ongeveer 3 minuten de tomaten blokjes erbij doen en meebakken.
Snij de blaadjes van een halve basilicum plant in reepjes en bak kort mee.
Gooi de saus over de pasta of warm de pasta even mee in de sauspan.

Eet smakelijk.

Serveersuggesties

Pasta soorten die saus vast houden zoals schelpjes of penne hebben de voorkeur. Kook de pasta altijd al dente en met voldoende zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pastasaus vegetarisch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven