Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met broccoli en salami recept
Penne met broccoli en salami recept

Penne met broccoli en salami


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de broccoli in roosjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Kook in een andere pan de broccoliroosjes in water met zout in 15 minuten beetgaar. Verhit de olijfolie en bak de ui met knoflook zachtjes glazig. Voeg het citroensap en 100 ml kookvocht van de penne toe. Laat het geheel op laag vuur 15 minuten sudderen. Breng het op smaak met zout. Giet de penne af. Giet de broccoli af en schep het door de penne. Verdeel het geheel over 4 diepe borden en bestrooi het met de kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met broccoli en salami recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven