Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met champignon-hamschotel recept
Penne met champignon-hamschotel recept

Penne met champignon-hamschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


De penne'"al dente" koken volgens de kookvoorschriften. Ondertussen de groente schoonmaken, de kleine champignons in 2-en en de grote in 4-en delen. De lente-uitjes in ringetjes snijden en de knoflook fijnhakken. De olijven in dikke plakken snijden. De boter verhitten en de champignons en lente-uitjes en knoflook al roerend fruiten ongeveer 3 minuten. Dan de room erdoor en de Mon Chou erin verkruimelen. Goed mengen. Voeg dan de kruidenmix toe en zout en peper naar smaak. Al roerend nog 4 a 5 minuten zachtjes laten pruttelen. Dan de hamblokjes erin, enkele tellen mee laten pruttelen en de pan van het vuur halen. De uitgelekte penne door deze ham-champignonsaus mengen. Als laatste de olijven en bieslook erover strooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit penne met champignon-hamschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven