Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met champignonroomsaus recept
Penne met champignonroomsaus recept

Penne met champignonroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes en knoflook fijn. Snijd de champignons in vieren. Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes glazig. Voeg de champignons al roerend toe en bak het geheel 5 minuten. Voeg de knoflook toe en bak het 3 minuten mee. Breng het geheel op smaak met zout en houd het warm op laag vuur. Giet de pasta af en verdeel het over 4 diepe borden. Voeg al roerend de room toe aan het champignonmengsel. Schep de champignonroomsaus over de penne en bestrooi het gerecht net koriander.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit penne met champignonroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven