Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Leg het vlees in de kom en doe er zoveel wijn bij dat het onderstaat.
  2. Laat het bij kamertempratuur 24 uur marineren.
  3. Neem het vlees vlak voor je het gaat op zetten uit de marinade en dep het droog.
  4. Bewaar de marinade.
  5. Bestrooi het vlees royaal met .
  6. Verhit 2 eetlepels in een pan met dikke bodem en braad het vlees mooi bruin.
  7. Hak de stengels , , knoflook, , , en tezamen grof.
  8. Laat het eekhoorntjesbrood uitlekken.
  9. Dep het droog met keukenpapier.
  10. Hak ze grof en voeg ze bij de andere ingredienten.
  11. Doe dit mengsel bij het rundvlees in de pan.
  12. Roer even en voeg de , en wat toe.
  13. Bak dit alles 5 minuten.
  14. Voeg de marinade toe, breng het geheel aan de kook, zet het vuur laag, leg de deksel op de pan en stoof het vlees 3 a 4 uur.
  15. Voeg zonodig weekvocht van de paddestoelen of wijn toe zodat er voldoende vocht is.
  16. Zodra het vlees goed gaar is, haal het uit de pan en hak het in grove stukken.
  17. Doe het terug in de pan en voeg de citroenraspel toe en zo veel olie dat er een vochtige saus ontstaat.
  18. Kook de in gezout volgens aanwijzingen.
  19. Laat het uitlekken en bewaar het kookvocht.
  20. Voeg de toe aan de saus en roer het door.
  21. Voeg de toe en dien het op.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
803 kcal
40%3212 kcal
Vetten
34 g.
48%136 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
94 g.
36%376 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Penne met chianti gestoofd rundvlees