Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met kaas en tomaten recept
Penne met kaas en tomaten recept

Penne met kaas en tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng 2 liter water aan de kook en voeg er een theelepel zout en een eetlepel olie aan toe. Doe er de penne bij en kook beetgaar. Giet af in een vergiet. Laat even uitlekken en doe in een schaal. Zet de oven op 200C. Hou een deciliter van de tomatensaus apart en meng de rest met een derde van de kaas door de warme penne. Schep de helft van de pasta in een beboterde schaal, bedekt met plakjes mozzarella, de rest van de tomatensaus en een derde van de parmezaanse kaas. Schep daarop de rest van de penne en bestrooi met de overgebleven parmezaanse kaas en paneermeel. Bak 17.5 minuten in de oven en dien op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met kaas en tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Penne met kaas en tomaten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Lekkerrr! Voor de eerste keer gekookt! Maar toch een heerlijk maal op tafel gezet voor mijn vrouw en mezelf! Bedankt!
    Bezoeker gaf dit recept op 1 oktober 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven