Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met paddestoelensaus recept
Penne met paddestoelensaus recept

Penne met paddestoelensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel de ui en snijd hem in dunne ringen. Snijd de cherrytomaatjes door midden. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak het gehakt rul en gaar. Roer de uiringen door het gehakt en bestrooi het met wat zout. Schek het gehaktmengsel uit de pan. Verhit 3 eetlepels olijfolie in de pan en bak de champignons snel bruin. Kook intussen de penne beetgaar. Voeg het gehaktmengsel, uiringen en tomatensap toe aan de champignons en warm alles goed door. Giet de penne af en laat ze uitlekken. Schep de penne in een schaal en schenk de saus erover. Garneer het gerecht met halve tomaatjes en bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met paddestoelensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven