Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met pompoen en kaneelsaus recept
Penne met pompoen en kaneelsaus recept

Penne met pompoen en kaneelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook of stoom de stukjes pompoen tot ze net gaar zijn en giet ze af. Kook de penne in een pan met ruim kokend water al dente. Verhit intussen de boter in een koekenpan en fruit de ui zacht en goudbruin. Voeg het knoflook en de kaneel toe en bak ze 1 minuut mee. Giet de room in de pan, voeg de pompoen en de honing toe en laat alles 5 minuten sudderen tot de saus is ingedikt en alles goed warm is. Voeg de parmezaanse kaas toe en bijf roeren tot de kaas is gesmolten. Breng op smaak met zout en vergemalen peper. Giet de penne af en doe ze terug in de pan. Giet de saus erover en roer alles even goed door. Dien meteen op, bestrooid met verse bieslook. Tip: Serveer dit gerecht met plakjes parmezaanse kaas. Snijd de plakjes van de harde kaas met een kaasschaaf of een dunschiller.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met pompoen en kaneelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven