Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met romige baconsaus recept
Penne met romige baconsaus recept

Penne met romige baconsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een pan met ruim kokend water en zout, fusilli koken volgens de gebruiksaanwijzing. Met dunschiller harde nerven van de bleekselderijstengels schillen. Stengels in smalle boogjes snijden. Oesterzwammen in reepjes snijden. Bacon en ham in reepjes knippen. Knoflook pellen en ragfijn hakken. In braadpan olie verhitten. Reepjes bacon en ham al omscheppend knapperig bakken. Knoflook toevoegen. Met schuimspaan ham en bacon op een bord scheppen. Vervolgens bleekselderij en oesterzwammen in circa 3 minuten al omscheppend gaar bakken. Koffieroom, melk, roomkaas en tijm toevoegen. Al roerend de roomkaas laten smelten tot een mooi gebonden saus ontstaat. Pas op dat het vuur niet te hoog staat. Gebakken bacon en ham toevoegen en op smaak brengen met zout en peper. Penne afgieten en overdoen in een schaal. De saus erover schenken. Serveren met Parmezaanse kaas. Lekker met een tomatensalade met olijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met romige baconsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven