Allergie informatie: Penne met tomaten-roomsaus en spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram penne
- 0,5 eetlepel olijfolie
- 300 gram magere spekblokjes
- 1 ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- 1 blik tomatenblokjes (400 gram)
- enkele handen verse spinazie
- scheut slagroom
- 100 gram blauwaderkaas, in stukjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Penne met tomaten-roomsaus en spinazie
- Allergieen informatie