Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met tomatensaus recept
Penne met tomatensaus recept

Penne met tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Snijd de aubergine in kleine blokjes. Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de aubergineblokjes 5 minuten. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Laat de saus op laag vuur doorwarmen. Breng de saus op smaak met zout. Giet de penne af. Schep de penne door de tomatensaus. Verdeel de veldsla over 4 borden en schep de penne met saus erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven