Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met tonijn, geroosterde paprika en gedroogde tomaatjes recept
Penne met tonijn, geroosterde paprika en gedroogde tomaatjes recept

Penne met tonijn, geroosterde paprika en gedroogde tomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Meng het citroensap met de olijfolie. Giet de penne af, doe hem in een schaal en voeg de dressing toe. Laat de penne afkoelen. Snijd de tomaatjes in stukjes. Pureer de tomaatjes en olie met de olijven en kappertjes. Laat de tonijn uitlekken en derdeel hem in stukjes. Laat de paprika's uitlekken en snijd ze in stukjes. Meng het olijvenmengsel met tonijn en paprika's door de penne. Bestrooi het gerecht met basilicum.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit penne met tonijn, geroosterde paprika en gedroogde tomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven