Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Penne met verse spinazie, zuivelspread en gerookte kipfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta in een pan met ruim kokend water (voeg eventueel zout toe) tot deze andante is. Was de spinazie en slink deze in een ruime pan. Maak tegelijkertijd de saus. Knijp de twee teentjes knoflook uit in de pan met olie en voeg de overige kruiden toe en en verwarm dit eventjes (hierdoor komende aroma’s vrij), voeg daarna de fijn gesnipperde ui toe en fruit dit aan. Voeg nu samen met de spinazie de zuivelspread toe en giet de penne af en laat deze verder garen in de saus (ong. 3 minuten). Snij de gerookte kipfilet in kleine blokjes en voeg deze de laatste minuut aan de saus toe dat het warm wordt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit penne met verse spinazie, zuivelspread en gerookte kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven