Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met zalm en broccoli recept
Penne met zalm en broccoli recept

Penne met zalm en broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de vlindermacaroni gaar volgens gebruiksaanwijzing. Snijd de broccoliroosjes van de stronk en kook ze in weinig water in circa 5 minuten beetgaar. Snijd de zalm in reepjes. Doe de crème fraîche en verse roomkaas in een pan met een dikke bodem. Verwarm het mengsel al roerend op zacht vuur. Giet de farfalle af. Schep het crème fraîche-mengsel, de zalmsnippers en de broccoliroosjes snel en luchtig door de farfalle. Warm het gerecht goed door en breng het op smaak met zout en peper. Verdeel de macaroni over de warme borden en strooi de zalmeitjes erover. Magnetrontip:In de magnetron doet u het volgende: kook de broccoliroosjes in een afgedekte glazen schaal in 4 tot 5 minuten op vol vermogen beetgaar. Ook het roomkaasmengsel kunt u in de magnetron verwarmen. Doe dit in de schaal waarin u het gerecht wilt opdienen. Dan schept u daarna de macaroni, broccoli en zalm door de saus. Verwarm de crème fraîche en de verse roomkaas met kruiden circa 2 minuten op vol vermogen en roer het mengsel tot een gladde saus. Lekker met een salade van veldsla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met zalm en broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven