Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met zalm en spinazie  la boursin recept
Penne met zalm en spinazie  la boursin recept

Penne met zalm en spinazie la boursin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Snijd de bevroren zalm in stukjes van ca. 1,5 cm. Bestrooi de vis met wat zout. Pel en snipper de ui. Halveer de kerstomaatjes. Verhit de olie in een koekepan en bak de ui 2 minuten. Bak de zalm 4 minuten mee. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm deze tot het ontdooid is. Voeg de tomaatjes toe en verwarm het nog 2 minuten. Schep de saus zo nu en dan voorzichtig om. Verdeel de penne over twee borden en schep de spinazie-zalmsaus erover. Zet geraspte belegen kaas of Parmezaanse kaas op tafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met zalm en spinazie la boursin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Penne met zalm en spinazie la boursin heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ik maak dat ook altijd! Dat recept stond altijd op de verpakking van spinazie a la boursin!
    Ik gaf dit recept op 4 juli 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven