Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pipe rigate met kip, geitenkaas en asperges recept
Pipe rigate met kip, geitenkaas en asperges recept

Pipe rigate met kip, geitenkaas en asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een pan met ruim kokend water wat zout en pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Onderste plakje van aspergetips snijden. In schaal kipfilet met olie omscheppen. Grillpan voorverwarmen. Kiphaasjes naast elkaar in grillpan leggen en in 7 minuten rondom bruin en gaar roosteren. Na 3 minuten asperges bij kip in grillpan leggen en mee roosteren tot ze gaar zijn en gaan kleuren. Zout en peper erboven malen. Pasta afgieten en beetje kookvocht opvangen. Pan op vuur zetten en geitenkaas en 2-3 eetlepels kookvocht toevoegen, geitenkaas laten smelten en pasta op smaak brengen met zout en peper. Pasta overdoen in twee diepe borden. Kip en asperges erover verdelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pipe rigate met kip, geitenkaas en asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven