Lasagne met spinazie en geitenkaas
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Lasagne recepten
- Bereiden
- Kookboek van jeroenbaecke
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Koekenpan
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- In een pan ruim water met 1 eetlepel aan de kook brengen, de plakjes lasagne ± 10 minuten koken, ze uit de pan halen en ze uitspreiden op de schone theedoek.
- De plakjes lasagne doormidden snijden.
- Intussen in een koekenpan 1 eetlepel verhitten en hierin de uisnippers fruiten en het gehakt rullen.
- De knoflook erboven uitpersen, het vleesmengsel 3 à 5 minuten al omscheppend bakken en op smaak brengen met en .
- In een wok 1 eetlepel verhitten, de beetje voor beetje toevoegen en verhitten tot het iets geslonken is.
- De in een zeef goed laten uitlekken, door de mengen en op smaak brengen met en .
- De grill voorverwarmen op de hoogste stand.
- Op twee ovenbestendige borden een plakje lasagne leggen.
- Hierover de helft van het gehaktmengsel verdelen.
- Dit afdekken met een tweede plak lasagne.
- De helft van het spinaziemengsel erover verdelen en hierop weer een plakje lasagne leggen.
- Zo doorgaan tot alle ingrediënten gebruikt zijn.
- Bestrooien met de geraspte kaas en de borden ± 5 minuten onder de hete grill plaatsen tot de kaas gesmolten en goudbruin van kleur is.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- geitenkaas en oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 432 kcal | 21% | 864 kcal |
Vetten | 33 g. | 48% | 66 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |