Bak daarin de en voeg na 30 seconden de in blik, de witte wijn, de tomatenpuree(1 blikje) en de 2 eetlepels suiker(2 eetlepels) toe.
Laat dit alles op een laag pitje 20 minuten sudderen.
Bestrooi de kipfilet het peper(1 stuk)/zout mengsel en bak de kip in 2 eetlepels olijfolie(4 eetlepels) goed door tot er een lichtbruin korstje op zit.
Doe het vuur uit van de pan met tomatensaus na 20 minuten, voeg de basilicum toe en meng alles goed door.
Leg de kipfilet in een ovenschaal en giet er voorzichtig de tomatensaus overheen.
Leg er de mozzarella(400 gram) op in plakjes en strooi er de parmezaanse kaas(2 eetlepels) over.
Doe de schotel ongeveer 20 minuten in de oven en serveer met macaroni(4).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
mozzarella en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
macaroni kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella en parmezaanse kaas
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.