Ravioli (bijna zelfgemaakt) met geitenkaas en basilicum

Ingrediënten

+ -
print

Vulling:

Voor het serveren:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Pan
  • Plank

Bereidingswijze

  1. Leg de helft van de lasagnevellen op een met bloem bestoven plank.
    Hiervan ga je de ravioli maken.
    De vulling:
    Pureer alle ingrediënten voor de vulling met de mixer tot je een glad maar stevig mengsel hebt.
    Verdeel de vulling met een lepel en een vork regelmatig over de deeglappen.
  2. Maak dus hoopjes met een theelepel, circa 3 cm van elkaar, zodat je later ertussendoor de pasta kunt snijden.
    Leg nu de overgebleven vellen erover heen.
  3. Druk met je vingers goed op de randjes tussen de hoopjes en snijdt de ravioli in vierkantjes met een pastawieltje.
    voor het serveren:
    Smelt de boter in een pannetje en laat de salieblaadjes even in de boter trekken.
    Kook de ravioli 3 minuten in gezouten kokend water.
    Neem ze uit de pan met een schuimspaan en serveer ze meteen met de gesmolten boter en lekker veel geraspte kaas.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bitterkoekjes kan sporen bevatten van noten en Allergie in walnoten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • geitenkaas en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
739 kcal
36%2956 kcal
Vetten
78 g.
112%312 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
31 g.
12%124 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ravioli (bijna zelfgemaakt) met geitenkaas en basilicum