Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittig boerenkool met pasta recept
Pittig boerenkool met pasta recept

Pittig boerenkool met pasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit een scheut olijfolie in de wok, voeg de uien ringen en de rode peper toe en roerbak tot de uien zacht zijn.
Breng intussen een pan met ruim water aan de kook, giet er een scheut olijfolie en een klein beetje zout in (dit verhoogt het kookpunt, waardoor het makkelijker is om de pasta beetgaar te koken en toch niet aan elkaar te laten kleven).
Gooi de penne in het kokende water. Kook ongeveer 10 minuten (hangt af van je kookstel).
Pel ondertussen de walnoten en druk ze op een doek in fijne stukjes.
Voeg de boerenkool, het verkruimelde pepertje en zout en peper naar smaak toe in de wok en roerbak ongeveer 10 minuten,
Giet de pasta af en gooi het in de wok, doe de walnoten erbij en zet het vuur heel even hoog en dan uit, terwijl je pasta en boerenkool door elkaar schudt.
Klaar en eten maar!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittig boerenkool met pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven