Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pizza met geitenkaas en tomaten recept
Pizza met geitenkaas en tomaten recept

Pizza met geitenkaas en tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de tomaatjes. Verwijder de worteltjes van de veldsla. Verwarm de oven voor op 250 graden C. Leg de tomaatjes op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel ze met een mengsel van azijn en suiker en zet ze 2 5 minuten in het midden van de oven tot de tomaatjes zacht zijn. Bak intussen de kipfilet in een grillpan aan beide kanten bruin en gaar. Laat ze 5 minuten afkoelen en snijd ze in dunne plakjes. Verlaag de oventemperatuur tot 220 graden. Beleg de pizzabodem met de tomaatjes, kip, koriander en verkruimel de kaas erover. Bak de pizza in het midden van de oven in 10 minuten bruin en knapperig. Garneer de pizza met de veldsla.

Allergenen Informatie

Voor dit pizza met geitenkaas en tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven