Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ravioli Speciaal recept
Ravioli Speciaal recept

Ravioli Speciaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui pellen en snipperen. Paprika en tomaten wassen en in stukjes snijden. In een (hapjes)pan de olijfolie verhitten en hierin de ui en paprika ca. 2 minuten zachtjes bakken. Ravioli, tomaten en oregano erdoor scheppen en het geheel door en door heet laten worden. Op smaak maken met Worcestersaus en op het bord bestrooien met geraspte kaas. Lekker met een Groene Salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ravioli speciaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven