Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige spaghetti met spinazie en spekjes recept
Romige spaghetti met spinazie en spekjes recept

Romige spaghetti met spinazie en spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens aanwijzing verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan. Bak de spekreepjes knapperig en haal uit de pan. Fruit de ui in het achter gebleven bakvet. Voeg de bevroren spinazie toe. Bak ca. 8 minuten tot de blokjes ontdooid zijn en het vocht is verdampt.
Voeg de spekjes en de crème fraiche toe en breng op smaak met zout en peper Serveer de kaas in een kommetje bij de spaghetti.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige spaghetti met spinazie en spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven