Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schelpjes met tonijn recept
Schelpjes met tonijn recept

Schelpjes met tonijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen.
Snijd de bonen in stukjes van zo'n 2 cm.
Kook deze in 6 minuten beetgaar en giet ze af.
Kook de schelpjes in zo 5- 6 minuten en giet de pasta af en spoel ze met wat koud zodat ze niet aan elkaar gaan plakken. Een paar druppels olie wil ook helpen.
Verhit olie in de hapjespan en fruit hierin de ui 3 minuten.
Voeg de kookroom toe en verwarm nog 1 minuut.
Voeg tonijn, olijven, tomaten en pasta toe.
Breng alles op smaak met wat zout en peper en verwarm het geheel nog zo'n 2 minuten.
Verdeel de zaak over 4 borden en rasp er wat parmezaanse kaas overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schelpjes met tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven