Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Simpelste maar lekkerste rode pastasaus recept
Simpelste maar lekkerste rode pastasaus recept

Simpelste maar lekkerste rode pastasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het gehakt rul. Er mogen geen stukken meer in zitten. Voeg de ui en knoflook toe en ontzuur de tomatenpuree. Roer alles goed door elkaar met een beetje water, een flinke scheut ketjap, ook voor de mooie donkere kleur, olijfolie, peper en zout naar smaak en laat het 15 minuten goed door sudderen. Het is het lekkerst met spaghetti en wat brood.

Serveersuggesties

Tomatenpuree moet je altijd even "ontzuren". Maak de boden van de pan vrij en bak dit 1 a 2 minuutjes. Als je boven de pan gaat hangen en je ruikt goed, weet je wanneer het zuur eruit is. Ook heerlijk als lasagnesaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit simpelste maar lekkerste rode pastasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven