Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle macaronischotel recept
Snelle macaronischotel recept

Snelle macaronischotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni beetgaar en giet dan af. Bak ondertussen de spekjes en gehakt bij elkaar in de wok. Doe de macaroni en de groenten erbij. Laat de saus ondertussen wellen en doe die erbij. Na het serveren de kaas erover heen strooien.

Serveersuggesties

zelf kaas raspen vind ik lekkerder Let ook op de aanbiedingen zo kun je voor weinig geld een smakelijke maaltijd bereiden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snelle macaronischotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven