Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti aglio e olio recept
Spaghetti aglio e olio recept

Spaghetti aglio e olio


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens het voorschrift "al dente" en giet deze af. Besprenkel de spaghetti met olijfolie. Fruit in een hapjespan de knoflook en rode peper aan in wat olijfolie. Blus af met kippenbouillon en het klontje roomboeter. Voeg de spaghetti toe en roer met behulp van een pastatang alles door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Voeg als laatste de gehakte peterselie toe, eventueel met geraspte parmezaan.

Heerlijk bijvoorbeeld met een dun lapje gebakken rosbief.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti aglio e olio recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven