

Spaghetti bolognaise
- Italie
- Pastagerechten
- 4 personen
- 15 minuten
- 1 uur
- vierspruijt
Ingrediënten
- 350 gram Gehakt
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 wortel
- 1 tak selder
- 1 blik tomaten
- 1 blik tomatenpuree
- half glas water
- geraspte kaas
- 400 gram spaghetti
Bereidingswijze
Kook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven.
Doe de pasta in een diep bord, een lepel saus erop en bestrooi met kaas.
Smakelijk.
Suggestie:
Mocht je de saus te zuur vinden dan kan je er suiker bij doen.
Je kan in de saus ook een glas rode wijn toevoegen.
Meer Recepten
- Bolognaise roomsaus4 porties
1 uur
david_001 - Spaghetti alla Caruso (spaghetti met sjalotten-tomatensaus)4 porties
1 uur
lovely1990 - Spaghetti á la Anna4 porties
10 minuten
hfbrons
Allergenen Informatie
Voor dit spaghetti bolognaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Spaghetti bolognaise