Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti Bolognese recept
Spaghetti Bolognese recept

Spaghetti Bolognese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de ui en de knoflook in een grote pan. Voeg er vervolgens de wortel en bleekselderij aan toe. Wanneer deze glazig zijn, giet je de tomatenpuree, tomatenblokjes en het water erbij. Laat dit n geheel worden en doe er vervolgens de wijn en alle kruiden bij. Laat dit ongeveer 5 minuten pruttelen en doe er dan het gehakt bij. Dit laat je koken voor ongeveer 1 uur en 4 5 minuten. Het eindresultaat is een dikke, volle saus. Bereid in de laatste 20 minuten van de kooktijd van de saus de spaghetti al dente. Voor een perfecte maaltijd kun je er parmezaanse kaas overheen strooien. Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Bewaar wat voor de volgende dag. Als je de saus opwarmt is deze nog lekkerder dan de dag ervoor!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti bolognese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven