Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti bolognese recept
Spaghetti bolognese recept

Spaghetti bolognese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Prak of pureer de tomaten op sap fijn, en zet deze in een sauspan op een laag vuur, fruit het ui en de paprika en voeg de knoflook toe, bak dit nog even mee en voeg alles aan de tomatensaus toe, op smaak maken met zout, peper en oregano, naar wens wat chilipeper toevoegen, naar wens in laten dikken. Kook intussen de spaghetti al dente in de 1 liter bouillon, de spaghetti in een vergiet afspoelen met een beetje koud water, doe het terug in de pan en zet weer terug op het vuur en roer er een paar lepels olijfolie door, serveer de spaghetti met de saus en de geraspte kaas, naar smaak bestrooien met vers gemalen peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti bolognese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven