Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti bolognese met geraspte Parmezaanse kaas recept
Spaghetti bolognese met geraspte Parmezaanse kaas recept

Spaghetti bolognese met geraspte Parmezaanse kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de wortel in dunne plakjes. Bak het gehakt in een koekenpan rul en bruin en schep het zonder vet op een bord. Verhit in een grote koekenpan de olijfolie en bak de wortelplakjes 5 minuten. Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Voeg de tomatenpuree toe aan de worteltjes met het rul gebakken gehakt en breng het aan de kook. Voeg 1 theelepel balsamico-azijn toe met de rozemarijn en zout. Laat het geheel op laag vuur zachtjes doorkoken. Schep de sla om met de rest van de balsamico-azijn en breng het op smaak met zout. Verdeel de sla over 4 diepe borden. Schep de spaghetti met de saus erover en bestrooi het gerecht met de kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti bolognese met geraspte parmezaanse kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven