Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti carbonara recept
Spaghetti carbonara recept

Spaghetti carbonara


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: zet een grote pan met water op, doe hier wat zout en olijfolie in en breng het aan de kook. Snijd de kipfilet in kleine stukjes. Bereiding: Bak in een wok pan de spekreepjes mooi bruin. Neem deze uit de pan en doe de roomboter bij het vet. Bak hier de kipfilet in, met wat zout verse peper en de geperste knoflooktenen. Bak dit gaar. Voeg dan de peterselie en Italiaanse kruiden bij. Schep dit om en voeg de creme fraiche of linesse toe. Schep dan de gebakken spekreepjes erdoor en houd dit geheel warm op een laag vuurtje. Wanneer het water kookt doe je de spaghetti erin en kook het "al dente", dat wil zeggen, beet gaar. Wanneer de spaghetti gaar is, giet je deze af onder koud water en brengt het terug in de pan. Schep het vleesmengsel erdoor. Goed door elkaar roeren. Klop ondertussen de eieren in een beker of bakje. Meng dit nu door de spaghetti en goed blijven roeren ongeveer 2 minuten. En dan eet smakelijk! Je kunt er een salade bij eten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti carbonara recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven