Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti carbonara classico recept
Spaghetti carbonara classico recept

Spaghetti carbonara classico


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
Verhit intussen de boter en olie in een pan tot de boter is gesmolten. Voeg de ui toe en fruit ca. 5 minuten of tot hij zacht is. Voeg het spek toe en bak onder regelmatig roeren ca. 5 minuten of tot het spek lekker knapperig is. Haal de pan van het vuur en zet apart. Meng in een kom de eieren, room, pecorino, 55 gram Parmezaanse kaas, de fijngehakte peterselie en zout en peper.
Giet de pasta af en doe over in een schone pan. Voeg het spekmengsel toe en schep om. Voeg het eimengsel toe en kook onder voordurend roeren zachtjes op zeer laag vuur tot het ei net gaar is. Bestrooi met de resterende Parmezaanse kaas en serveer meteen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti carbonara classico recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spaghetti carbonara classico heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Bij de ingrediŽnten staat geen room vernoemd maar in de bereidingswijze wel.
    Judith gaf dit recept op 31 augustus 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Iedereen groen
    Iedereen groen

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven