Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti carbonara met Philadelphia recept
Spaghetti carbonara met Philadelphia recept

Spaghetti carbonara met Philadelphia


Ingrediënten


Bereidingswijze


De spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Uien, hamreepjes en champignonschijfjes in de hete olie fruiten. Daarna blussen met de groentebouillon en kort laten inkoken.
Op een matig vuur en onder constant roeren de Philadelphia smeerkaas in de saus laten smelten. Niet meer laten koken. De erwten toevoegen, kruiden met peper en zout en samen met de spaghetti opdienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti carbonara met philadelphia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven