Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met aubergine, sjalotjes, knoflook en groene olijven recept
Spaghetti met aubergine, sjalotjes, knoflook en groene olijven recept

Spaghetti met aubergine, sjalotjes, knoflook en groene olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aubergine in plakjes. Snipper de sjalotjes en knoflook fijn. Bestrijk de aubergineplakken met olijfolie en bestrooi ze met zout. Rasp de schil van de citroen en pers hem uit. Verhit een grillpan en bak de aubergineplakken aan beide kanten bruin. Kook intussen de spaghetti beetgaar. Verhit de rest van de olijfolie in een wk en roerbak de sjalotjes met knoflook. Voeg al roerend de olijven met citroenrasp en citroensap toe. Snijd de aubergine in reepjes en voeg ze toe aan het sjalottenmengsel. Spoel de spaghetti af en laat ze uitlekken. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep het auberginemengsel erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met aubergine, sjalotjes, knoflook en groene olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spaghetti met aubergine, sjalotjes, knoflook en groene olijven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Lekker pittig met parmigiano di reggiano. (Parmezaanse kaas).
    Carl. gaf dit recept op 10 november 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven